Wat kan ik voor je betekenen?

En nu is het moment. Je loopt al een hele tijd rond met het gevoel dat er meer in zit. Het leven kabbelt door en ineens is het alweer een jaar geleden dat je zei: ik ga hier wat aan veranderen.

Het vraagt lef om te investeren in jezelf en toe te geven dat je een portie hulp kunt gebruiken. Ik help je op weg om richting te vinden en daarmee íets meer rust te creëren in die bovenkamer van je 😉

Gratis coaching sessie

Het is tijd voor een frisse blik!
 
Soms is het fijn om eens met een onbekende te praten om nieuwe inzichten te krijgen. Een nieuw perspectief op je bestaande situatie. Ik vind het zelf een van de waardevolste dingen in het leven.
 
Daarom bied ik gratis een coaching sessie aan. Een ontmoeting van een half uur waarin we kennismaken en ik je al een beetje op weg kan helpen. Misschien is dit inspiratieshot voor jou voldoende, misschien smaakt het naar meer. Het is de ideale manier om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen!

Loopbaancoaching

Je bent niet tevreden met hoe het nu gaat, dat is duidelijk. Je hebt het gevoel dat er meer in zit: en dat is ook zo. 
In 5 of 6 persoonlijke sessies help ik je op weg
 
Wat je krijgt:
– Inzicht in je kwaliteiten en talenten
– Inzicht hoe en waar je die inzet voor anderen
– Inzicht in welke carrièremogelijkheden er voor je zijn en je passen
– Bonus: groeiend zelfvertrouwen
 
Hoe?
– Vijf sessies van een uur, steeds met ongeveer vier weken ertussen
– Vijf opdrachten om zelf uit te werken
– Een persoonlijkheidstest om je extra handvatten en inzicht in jezelf te geven (*tegen een meerprijs, zie hieronder)
– Bonus: twee opnames om zelf ook later nog in te zetten
 
Aan het einde van het traject weet jij waar en hoe jij je plek in de maatschappij te vinden hebt. Je weet ook wat je kan tegenhouden om hierin stappen te zetten en hoe je hiermee om kan gaan. Ik geef je in de sessies zoveel mogelijk zelf handvatten om het zelf te kunnen, om mij op een gegeven moment niet meer nodig te hebben.
 
De investering die ik vraag is €395 all in. 
Als je na twee sessies niet terugkrijgt wat je ervan verwacht, dan krijg je de hele investering terug. 
 
Voor een zakelijk traject of traject op maat: neem contact met me op voor een inhoudelijke afstemming en tarieven.
 
In een gratis coaching sessie bespreek ik met je wat ik voor je kan betekenen

Persoonlijkheidstest

Wil je in een handomdraai weten wat jouw karaktereigenschappen zijn? Ik ben gecertificeerd coach van de EigenWijzer®. Het is een test die je persoonlijkheid in kaart brengt. Het gaat uit van het idee dat iedereen van nature een psychologische gereedschapskist heeft, waaruit je sommige instrumenten vaker gebruikt dan andere. De instrumenten die we van nature, en vaak onbewust, hanteren noemen we voorkeursgedrag. De EigenWijzer geeft inzicht in dat voorkeursgedrag. Het kijkt naar je karakter. Je kunt de test online maken en het neemt ongeveer 20 tot 30 minuten tijd in beslag. In de rapportage wordt je voorkeursgedrag gekoppeld aan:

Ik bespreek uitgebreid de resultaten met je. In totaal is de tijdsinvestering ongeveer 2 uur, het resultaat super praktisch en je kunt er gelijk mee aan de slag.

De test kan onderdeel zijn van het loopbaantraject en de investering is €151,25.

Referenties

Uiteindelijk weet je pas écht wat ik voor je kan betekenen, als we al samenwerken. Hieronder lees je wat de mensen die je voorgingen over mij zeggen.

Ik heb de sessie als heel prettig ervaren. Je luistert goed, zegt op de juiste momenten iets en dat haakt goed aan. Heel fijn. Waardevol was de bevestiging van mijn gevoel dat ik groei heb doorgemaakt en dat ik aan het groeien ben. De sessie wordt nog sterker als er een vervolg op is. Dan kun je denk ik nog wat meer de diepte in. Maar heel fijn dat je nog een wrap up mailt. Er zat zeker voldoende structuur in. Er was ruimte, maar ook lijn. Goede mix!

Martine (37)

De coach sessie met Ellen was heel open en klikte meteen. Heel mooi om te zien wat er mag ontstaan. Er kwam een visualisatie uit en dat heeft mij veel herkenningspunten en bevestiging gegeven. Daarnaast voelde ik hierdoor ook sterk dat ik meer met visualisaties mag gaan doen.

Ik vond het een hele fijne sfeer waarin ruimte was om te delen en ik heb hier een heel positief en warm gevoel aan over gehouden.

Dank je wel Ellen! Ik wens je veel plezier en succes in dit mooie vak en met je eigen praktijk.

Sophie (27) Tilburg

I absolutely recommend Ellen Temmink’s creative coaching sessions. With just one hour with her I was able to understand myself a lot better, and access a lot of key elements I had been hiding from myself. Her creative method uses unconventional tools which helped me understand my issues from a different perspective, and are especially relatable to the creative types. Her approach was warm and welcoming, yet she was firm enough to control the situation when I started to derail or lose my pace.


If you have a chance, give it a try. I had just once session with her and I feel I’ve received weeks or months worth of assistance. And by the way, she wrote me a song! (If that doesn’t make you want to try it, I don’t know what will).

Santiago (27) Buenos Aires

Voor het gesprek met Ellen, kende ik haar nog niet, echter na 1,5 uur wist ik wel zeker dat Ik met iemand met ontzettend veel levenservaring had gesproken. Ze stelt de juiste vragen en biedt nieuwe inzichten op ingewikkelde kwesties. Absolute aanrader!

Daan (21)

Wanneer je toe bent aan eens wat anders, een frisse wind, een nieuwe blik op jouw situatie, raad ik de muzieksessie van Ellen zeker aan! Na het invullen van de briefing heb ik me compleet laten verrassen door wat er komen zou, en dit is mij erg goed bevallen. Ellen weet door haar op maat gemaakte nummer, maar vooral ook zeker door haar open karakter het gesprek goed op gang te brengen en het resulteerde in nieuwe inzichten die ik goed kon gebruiken. Ik voelde me prettig met haar verbonden, ze had zich goed voorbereid en ze deelde haar energie graag met me. Zeer professioneel voor een starter!

Lisanne (27).

Wil jij hier ook tussen staan? Vraag dan een gratis sessie aan!

Via onderstaande knop kun je gelijk een gratis coaching sessie met mij inplannen.