Wat kan ik voor je betekenen?

En nu is het moment. Je loopt al een hele tijd rond met het gevoel dat er meer in zit. Je leeft voor je gevoel op de handrem en het lukt je maar niet om zonder weerstand te doen wat je eigenlijk wilt doen. Je laat wel eens vallen hoe jij tegen bepaalde zaken aankijkt, maar het wordt nooit helemaal begrepen. Dit moet toch anders kunnen?

Absoluut. Het vraagt lef om te investeren in jezelf en 100% te gaan staan voor wat jij voelt en vindt. Ik help je op weg om richting te vinden en daarmee rust te creëren in die bovenkamer van je 😉

Gratis inspiratiesessie

Het is tijd voor een frisse blik!
 
Soms is het fijn om eens met een onbekende te praten om nieuwe inzichten te krijgen. Een nieuw perspectief op je bestaande situatie. Ik vind het zelf een van de waardevolste dingen in het leven.
 
Daarom bied ik gratis een inspiratiegesprek aan. Gewoon vanuit ons eigen huis (helemaal Corona- en Nieuwenormaaltijdperk proof). Een ontmoeting van een half uur waarin we kennismaken en ik je al een beetje op weg kan helpen. Misschien is dit inspiratieshot voor jou voldoende, misschien smaakt het naar meer. Het is de ideale manier om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen!

Muzieksessie

Als jij me vertelt waar je in het leven tegenaan loopt, dan ontstaat er bij mij een lied. Mijn onderbewuste reageert op jouw situatie en uit dit in de vorm van een gezongen tekst. Dat is altijd een spiksplinternieuw nieuw lied en, dit mag ik echt wel zeggen, een bijzondere ervaring. Het lied bevat een boodschap voor je. Sommigen krijgen kippenvel en voelen direct waar het over gaat. Anderen zijn heel verrast en ik merk ook dat sommigen het linken aan een dierbare die is overleden. Het is elke keer weer net wat anders. Gaaf, hè?


Als jij een muzieksessie bij me boekt, dan krijg je een uniek en persoonlijk lied met daar bovenop nieuwe inzichten die je een stapje verder helpen. De sessie duurt een uur. Van tevoren stuur ik je een formulier waarin jij omschrijft waar je mee zit en waar je een antwoord op zoekt. Wanneer ik deze ontvang, laat ik de muziek door me heen stromen en ontstaat jouw lied. Tijdens de sessie zing ik het lied live voor je, vaak met begeleiding op de piano. Vervolgens krijg je tijd om het op je in te laten werken en bespreken we samen wat het voor je betekent.


Jij krijgt minstens twee nieuwe inzichten cadeau en ik deel mijn muziek. Win-win!


Investering in jezelf: €125,00
Klaar voor een speciaal moment?

TIP: Een muzieksessie kun je ook cadeau doen!

Loopbaancoaching

En there you are. Je kunt echt wel wat, je hebt ook het idee dat je tot veel meer in staat bent dan anderen denken, maar… hoe dan?
 
De zoektocht naar wie je bent en waar/wanneer je tot je rechtkomt kan superleuk en bijzonder zijn. Het hoeft echt geen gezucht (#zwaarleven) en bloed, zweet en tranen te zijn.
 
Toch weet ik dat het stressvol kan zijn om niet te weten welke baan of welke studie bij je past. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn! Daarom bied ik een traject aan dat leidt tot rust in je hoofd en richting in jouw carrière.
 
Weet je niet wat je moet gaan studeren? Weet je niet welke baan jou voldoening zal geven? Nou, ik help het jou ontdekken!

Persoonlijkheidstest

Wil je in een handomdraai weten wat jouw karaktereigenschappen zijn? Ik ben gecertificeerd coach van de EigenWijzer®. Het is een test die je persoonlijkheid in kaart brengt. Het gaat uit van het idee dat iedereen van nature een psychologische gereedschapskist heeft, waaruit je sommige instrumenten vaker gebruikt dan andere. De instrumenten die we van nature, en vaak onbewust, hanteren noemen we voorkeursgedrag. De EigenWijzer geeft inzicht in dat voorkeursgedrag. Het kijkt naar je karakter. Je kunt de test online maken en het neemt ongeveer 20 tot 30 minuten tijd in beslag. In de rapportage wordt je voorkeursgedrag gekoppeld aan:

Ik bespreek uitgebreid de resultaten met je. In totaal is de tijdsinvestering ongeveer 2 uur, het resultaat super praktisch en je kunt er gelijk mee aan de slag.

Referenties

Uiteindelijk weet je pas écht wat ik voor je kan betekenen, als we al samenwerken. Hieronder echter lees je wat de mensen die je voorgingen over mij en mijn coaching skills zeggen.

Ik heb de sessie als heel prettig ervaren. Je luistert goed, zegt op de juiste momenten iets en dat haakt goed aan. Heel fijn. Waardevol was de bevestiging van mijn gevoel dat ik groei heb doorgemaakt en dat ik aan het groeien ben. De sessie wordt nog sterker als er een vervolg op is. Dan kun je denk ik nog wat meer de diepte in. Maar heel fijn dat je nog een wrap up mailt. Er zat zeker voldoende structuur in. Er was ruimte, maar ook lijn. Goede mix!

Martine (37)

De coach sessie met Ellen was heel open en klikte meteen. Heel mooi om te zien wat er mag ontstaan. Er kwam een visualisatie uit en dat heeft mij veel herkenningspunten en bevestiging gegeven. Daarnaast voelde ik hierdoor ook sterk dat ik meer met visualisaties mag gaan doen.

Ik vond het een hele fijne sfeer waarin ruimte was om te delen en ik heb hier een heel positief en warm gevoel aan over gehouden.

Dank je wel Ellen! Ik wens je veel plezier en succes in dit mooie vak en met je eigen praktijk.

Sophie (27) Tilburg

I absolutely recommend Ellen Temmink’s creative coaching sessions. With just one hour with her I was able to understand myself a lot better, and access a lot of key elements I had been hiding from myself. Her creative method uses unconventional tools which helped me understand my issues from a different perspective, and are especially relatable to the creative types. Her approach was warm and welcoming, yet she was firm enough to control the situation when I started to derail or lose my pace.


If you have a chance, give it a try. I had just once session with her and I feel I’ve received weeks or months worth of assistance. And by the way, she wrote me a song! (If that doesn’t make you want to try it, I don’t know what will).

Santiago (27) Buenos Aires

Voor het gesprek met Ellen, kende ik haar nog niet, echter na 1,5 uur wist ik wel zeker dat Ik met iemand met ontzettend veel levenservaring had gesproken. Ze stelt de juiste vragen en biedt nieuwe inzichten op ingewikkelde kwesties. Absolute aanrader!

Daan (21)

Wanneer je toe bent aan eens wat anders, een frisse wind, een nieuwe blik op jouw situatie, raad ik de muzieksessie van Ellen zeker aan! Na het invullen van de briefing heb ik me compleet laten verrassen door wat er komen zou, en dit is mij erg goed bevallen. Ellen weet door haar op maat gemaakte nummer, maar vooral ook zeker door haar open karakter het gesprek goed op gang te brengen en het resulteerde in nieuwe inzichten die ik goed kon gebruiken. Ik voelde me prettig met haar verbonden, ze had zich goed voorbereid en ze deelde haar energie graag met me. Zeer professioneel voor een starter!

Lisanne (27).

Wil jij hier ook tussen staan? Vraag dan een gratis sessie aan!

Vul hieronder je naam en e-mailadres is om een gratis creatieve sessie met mij aan te vragen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.