Wat kan ik voor je betekenen?

En nu is het moment. Je loopt al een hele tijd rond met het gevoel dat er meer in zit. Het leven kabbelt door en ineens is het alweer een jaar geleden dat je zei: ik ga hier wat aan veranderen.

Het vraagt lef om te investeren in jezelf en toe te geven dat je een portie hulp kunt gebruiken. Ik help je op weg om richting te vinden en daarmee íets meer rust te creëren in die bovenkamer van je 😉

Gratis coaching sessie

Het is tijd voor een frisse blik!
 
Soms is het fijn om eens met een onbekende te praten om nieuwe inzichten te krijgen. Een nieuw perspectief op je bestaande situatie. Ik vind het zelf een van de waardevolste dingen in het leven.
 
Daarom bied ik gratis een coaching sessie aan. Een ontmoeting van een half uur waarin we kennismaken en ik je al een beetje op weg kan helpen. Misschien is dit inspiratieshot voor jou voldoende, misschien smaakt het naar meer. Het is de ideale manier om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen!

Loopbaancoaching

Je bent niet tevreden met hoe het nu gaat, dat is duidelijk. Je hebt het gevoel dat er meer in zit: en dat is ook zo. 
In 5 of 6 persoonlijke sessies help ik je de nieuwe richting vinden.
 
Wat krijg je?
– Vier of vijf sessies van een uur
– Een laatste sessie van anderhalf uur tussen de koeien op de boerderij
– Een werkboek met opdrachten om uit te werken
– Inzicht in je kwaliteiten en talenten
– Inzicht in wat je nodig hebt om met voldoening te werken
– Je weet welke stappen je te zetten hebt de nieuwe richting op te slaan en sterker nog: je hebt er al wat gezet tijdens mijn begeleiding.
– Een persoonlijkheidstest om je extra handvatten en inzicht in jezelf te geven (*tegen een meerprijs, zie het blok hieronder)
– Bonus: meer zelfvertrouwen en twee opnames om zelf ook later nog in te zetten
 
Aan het einde van dit traject weet jij waar en hoe jij je plek in de maatschappij te vinden hebt. Je weet ook wat je kan tegenhouden om hierin stappen te zetten en hoe je hiermee om kan gaan. Ik geef je in de sessies zoveel mogelijk zelf handvatten om het zelf te kunnen, om mij op een gegeven moment niet meer nodig te hebben.
 
De investering die ik vraag is €495 all in. 
Ik sta voor de waarde die ik je geef. Als je na drie sessies en bijbehorende opdrachten niet hebt gekregen wat we hebben besproken, dan krijg je de hele investering terug. 
 
Voor een zakelijk traject: neem contact met me op voor een inhoudelijke afstemming en tarieven.
 

In een gratis coaching sessie bespreek ik met je wat ik voor je kan betekenen!

Persoonlijkheidstest

Wil je in een handomdraai weten wat jouw karaktereigenschappen zijn? Ik ben gecertificeerd coach van de EigenWijzer®. Het is een test die je persoonlijkheid in kaart brengt. Het gaat uit van het idee dat iedereen van nature een psychologische gereedschapskist heeft, waaruit je sommige instrumenten vaker gebruikt dan andere. De instrumenten die we van nature, en vaak onbewust, hanteren noemen we voorkeursgedrag. De EigenWijzer geeft inzicht in dat voorkeursgedrag. Het kijkt naar je karakter. Je kunt de test online maken en het neemt ongeveer 20 tot 30 minuten tijd in beslag. In de rapportage wordt je voorkeursgedrag gekoppeld aan:

Ik bespreek uitgebreid de resultaten met je. In totaal is de tijdsinvestering ongeveer 2 uur, het resultaat super praktisch en je kunt er gelijk mee aan de slag.

De test kan onderdeel zijn van het loopbaantraject en de investering is €151,25.

Referenties

Hieronder lees je wat de mensen die je voorgingen over de loopbaancoaching zeggen.

Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik jouw coachtraject heb mogen volgen. Je bent een enthousiaste, energieke en doortastende vrouw, waardoor je mij kon raken en inspireren. 

Je bent nuchter, realistisch en een goede luisteraar. Je hebt me getriggerd, nieuwe inzichten gegeven en een vlammetje in mij aangestoken, doordat je dicht bij jezelf bleef en je kwetsbaar opstelde. Dat maakte ook dat ik mijn kwetsbaarheid kon laten zien. Dankjewel!

Ilse Dijkstra, Bilthoven (26) - loopbaantraject 2021

Mijn baan kostte mij energie en ik merkte dat ik er geen plezier in had. Ik ben iemand die altijd alles uitstelt, dus heb ik ervoor gekozen hulp in te schakelen bij de zoektocht naar datgene waar ik blij van word en energie van krijg. Ik heb door het traject duidelijk wat voor mij belangrijk is in mijn carrière en ik heb ook inzicht gekregen in wat mij ervan weerhoud om stappen te maken. Daarnaast krijg je van Ellen ook handvaten die je helpen de juiste keuzes te maken en je doelen voor ogen te houden. De samenwerking met Ellen heb ik als prettig ervaren. Vooral als je over je eigen grenzen heen moet stappen, zorgt Ellen ervoor dat het vertrouwd aanvoelt.

Anoniem (31) - loopbaantraject 2021

Voor mijn gevoel ontwikkelde ik niet voldoende in mijn huidige werk (Dit is voor mij nr. 1, persoonlijk ontwikkelen). Hierom was ik zoekende naar een volgende stap in mijn loopbaan. Toevallig was ik op LinkedIn aan het kijken en kwam ik Ellen’s profiel tegen. 

Het loopbaantraject heeft me meer zelfkennis opgeleverd en ik heb de stip op de horizon weer geplaatst. Ellen kwam op mij over als een heel toegankelijke en open vrouw. Dat heeft er bij mij ook toe geleidt, dat ik veel opener over mijzelf kan spreken.

Tom (29) - loopbaantraject 2021

Ellen is een supercoach! Ze doet haar werk met liefde en passie, en dat voel je. Je hebt echt het gevoel dat je het pad samen met haar bewandelt. Het was wat spiritueler dan ik van tevoren had gedacht, maar ik stond ervoor open. Ellen heeft een paar rake dingen gezegd en aangevoeld, die me hebben geholpen en die me hebben bevestigd in iets wat ik eigenlijk ergens wel wist. Ik voelde me erg ongelukkig op de plek waar ik zat. Het is fijn om eens met een ander aan de hand van je persoonlijkheid te kijken naar wat je nou écht wil. Na de sessies ben ik een andere kant op gegaan en die voelt tot nu toe nog erg goed!

Max, Amsterdam (28) - loopbaantraject 2021

Wil jij hier ook tussen staan? Vraag dan een gratis sessie aan!

Via onderstaande knop kun je gelijk een gratis coaching sessie met mij inplannen.