Wat kan ik voor je betekenen?

En nu is het moment. Je loopt al een hele tijd rond met het gevoel dat er meer in zit. Het leven kabbelt door en ineens is het alweer een jaar geleden dat je zei: ik ga hier wat aan veranderen.

Ik kan je helpen om die verandering nu gewoon eens waar te maken. Kijk hieronder hoe ik jou kan helpen: via het Impactprogramma, een Impactboost en de Impactdag!

What if I fall?

Oh my darling, what if you fly?

Het Impactprogramma

Je hebt het gevoel dat er meer in zit: en da’s niet gek, want dat is ook zo. Ik bied het impactprogramma aan. Zes maanden lang persoonlijke begeleiding om jou te transformeren in een doener en durver van jouw droom! 

Wat krijg je?
– Drie live dagdelen van 3 uur op de Impactboerderij
– Vier coach calls van 60 minuten
– Onbeperkte support en advies via de app Voxer
 
Voor wie?
Ondernemers met een missie die er klaar voor zijn nu écht impact te gaan maken. 
 
Wat kun je verwachten?
Afhankelijk van waar je staat in je proces besteden we afwisselend aandacht aan:
 
– Jouw persoonlijke proces: durf ontwikkelen, werken vanuit ontspanning en plezier, keuzes maken en knopen doorhakken, helderheid, vertrouwen op je gevoel, áárdig zijn voor jezelf(!), je eigen waarde omarmen en alles wat er in jouw onderbewustzijn mag shiften om de weg naar jouw doel vrij te maken.
– Je bedrijf (of opdracht): je missie, visie en plan aanscherpen en naar buiten brengen, focus, doelgroep, tarieven en wat maar aan bod komt.
 
En eigenlijk is dit altijd met elkaar vervlochten 😉
 
De investering
Ik vraag €4.000 exclusief btw en inclusief jouw commitment. Alleen samen bereiken we het resultaat dat jouw verbeelding nu nog te boven gaat.
 
Ik sta voor de waarde die ik je geef. Als je na het eerste live dagdeel en bijbehorende opdrachten niet hebt gekregen wat we hebben besproken, dan krijg je de hele investering terug.
 
Wat als je besluit er voor te gaan?
Aan het einde van dit half jaar herken jij jezelf niet meer terug. Mijn doel is dat jij slaagt. En als jij bereid bent om te springen: laat ik je vliegen. Ben jij er klaar voor? Bel me (06-15366261) of boek hieronder je online gesprek in.
 
Je twijfelt nog?
Via de link hieronder boek je een online tijdslot in, zodat we samen kunnen onderzoeken of het de bedoeling is of niet!

Referenties

Hieronder lees je wat de mensen die je voorgingen over mij zeggen.

Impactboost

Een individuele coachingsessie op maat. Altijd met de impact die jij nodig hebt op dat moment.

Door contact met me op te nemen via onderstaande knop, zeg jij tegen het universum: yes, ik ben klaar voor verandering. We plannen een moment in, ik stuur je het intakeformulier en de ervaring leert dat het je precies geeft wat je nodig hebt. 🙂

De investering is €190 ex btw. Hiervoor krijg je:

Impactdag

Een wat?
Een dag om jou te helpen jezelf te manifesteren. Helemaal jezelf zijn en doen wat jij te doen hebt! Een paar keer per jaar organiseer ik een workshopdag op de Impactboerderij. De impactdag is een dag om je te inspireren en te transformeren; om jouw vuurtje hoger te laten vlammen en je te helpen om ook jouw persoonlijke missie te gaan leven. Het is een combinatie van ruimte voor jezelf en het ontmoeten van mede- impactmakers (in spé). Ik help je te voelen hoe het is om te ondernemen op het snijvlak van enthousiasme en ‘ai ai, beetje spannend dit’. Het is je stretchzone: de plek waar je groeit. Ah, en ondertussen ook héél vriendelijk voor jezelf zijn… 😉

Praktisch
De eerstvolgende impactdag vindt plaats op maandag 22 januari 2024 op de Impactboerderij.

Het proces
Als je je opgeeft, stuur ik je een enorm enthousiaste mail met het intakeformulier! 😉 Hierin zet jij je intentie voor de Impactdag, hoor ik waar je nu staat en waar ik je heen kan begeleiden. Tijdens de dag zelf happens de magic en ontmoeten we elkaar tussen de koeien. Ongeveer een week erna heb je mij weer aan de lijn hangen (hopelijk ben je me dan nog niet zat 😉 ). Hoe kijk je terug? Wat is er veranderd? Wat heb je nodig?

Investering
De investering is €185 ex btw. Ook is het fijn om in de avond en in de week die volgt tijd voor jezelf te plannen.

Nou… vertel… ben je er klaar voor?!

Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik jouw coachtraject heb mogen volgen. Je bent een enthousiaste, energieke en doortastende vrouw, waardoor je mij kon raken en inspireren. 

Je bent nuchter, realistisch en een goede luisteraar. Je hebt me getriggerd, nieuwe inzichten gegeven en een vlammetje in mij aangestoken, doordat je dicht bij jezelf bleef en je kwetsbaar opstelde. Dat maakte ook dat ik mijn kwetsbaarheid kon laten zien. Dankjewel!

Ilse Dijkstra, Bilthoven (26) - loopbaantraject

Mijn baan kostte mij energie en ik merkte dat ik er geen plezier in had. Ik ben iemand die altijd alles uitstelt, dus heb ik ervoor gekozen hulp in te schakelen bij de zoektocht naar datgene waar ik blij van word en energie van krijg. Ik heb door het traject duidelijk wat voor mij belangrijk is in mijn carrière en ik heb ook inzicht gekregen in wat mij ervan weerhoud om stappen te maken. Daarnaast krijg je van Ellen ook handvaten die je helpen de juiste keuzes te maken en je doelen voor ogen te houden. De samenwerking met Ellen heb ik als prettig ervaren. Vooral als je over je eigen grenzen heen moet stappen, zorgt Ellen ervoor dat het vertrouwd aanvoelt.

Anoniem (31) - loopbaantraject

Voor mijn gevoel ontwikkelde ik niet voldoende in mijn huidige werk (Dit is voor mij nr. 1, persoonlijk ontwikkelen). Hierom was ik zoekende naar een volgende stap in mijn loopbaan. Toevallig was ik op LinkedIn aan het kijken en kwam ik Ellen’s profiel tegen. 

Het loopbaantraject heeft me meer zelfkennis opgeleverd en ik heb de stip op de horizon weer geplaatst. Ellen kwam op mij over als een heel toegankelijke en open vrouw. Dat heeft er bij mij ook toe geleidt, dat ik veel opener over mijzelf kan spreken.

Tom (29) - loopbaantraject

Ellen is een supercoach! Ze doet haar werk met liefde en passie, en dat voel je. Je hebt echt het gevoel dat je het pad samen met haar bewandelt. Het was wat spiritueler dan ik van tevoren had gedacht, maar ik stond ervoor open. Ellen heeft een paar rake dingen gezegd en aangevoeld, die me hebben geholpen en die me hebben bevestigd in iets wat ik eigenlijk ergens wel wist. Ik voelde me erg ongelukkig op de plek waar ik zat. Het is fijn om eens met een ander aan de hand van je persoonlijkheid te kijken naar wat je nou écht wil. Na de sessies ben ik een andere kant op gegaan en die voelt tot nu toe nog erg goed!

Max, Amsterdam (28) - loopbaantraject

Wil jij hier ook tussen staan? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan!

Via onderstaande knop kun je gelijk een kennismaking met mij inplannen.