Een boost om te gaan doen wat jij te doen hebt

De Impactdag


Een dag voor jou.

Samen met anderen die ongeveer hetzelfde doormaken als jij. Je loopt al een hele tijd rond met het gevoel dat er meer in zit. Het leven kabbelt door en ineens is het alweer een jaar geleden dat je zei: ik ga hier wat aan veranderen.

Ik kan je helpen om de boel nu eens goed op te schudden en die verandering nu gewoon eens waar te maken. Kijk hieronder hoe de Impactdag jou kan helpen!

De Impactdag

Je voelt dat er meer in zit.
En je ben al zover dat je weet wat je zo al leuk en interessant vindt en in welke richting je het ongeveer moet zoeken. Maar… dan? Nou, nog niet zoveel!

You are not the only one
Ik heb de Impactdag in het leven geroepen, omdat je niet de enige bent. En omdat het soms ‘gewoon’ een kwestie is van jezelf eens goed bevragen, aankijken, diep ademhalen en dóen. Daarom komen we op de Impactdag samen met een groep van maximaal tien. En tijdens deze dag gaan we aan de slag met wie jíj bent en wat jíj te doen hebt in de wereld.

Inspiratie en transformatie
De Impactdag is een dag die jou naar jezelf brengt en vanuit daar aantikt wat voor jou nodig is om in actie te komen. Het gaat jouw vuur vuurtje hoger laten vlammen en je helpen om jouw persoonlijke missie te gaan leven. Het is een combinatie van ruimte voor jezelf, leren luisteren naar je gevoel, nieuwe ervaringen en het ontmoeten van mede- impactmakers (in spé).

Ik help je te voelen hoe het is om te gaan leven op het snijvlak van enthousiasme, focus en ‘ai ai, beetje spannend dit’. Het is je stretchzone: de plek waar je groeit. Ah, en ondertussen héél vriendelijk voor jezelf zijn!… 😉

Praktisch
De eerstvolgende Impactdag vindt plaats op maandag 22 januari 2024 op de Impactboerderij.

Investering
De investering is €185 ex btw. Vooraf stuur ik je een intakeformulier om je voor te bereiden op de dag en het helpt mij om te zien waar je staat en waar je heen wil!

Ben je er klaar voor!? 

Voor wie

  • Je hebt het gevoel dat er meer in jezelf zit dan je er op dit moment uithaalt
  • Je speelt met het idee om wat anders te gaan doen in je leven, maar wat precíes en hoe dan en kan dat dan wel …geen idee!
  • Je bent een uitstékende denker. Alles wat krom is kun jij recht denken, en hetzelfde gebeurt met het verzinnen van redenen (excuses) om iets niet te doen wat je wél graag wil
  • Je bent aan het twijfelen en stelt beslissingen uit
  • Je gelooft dat het anders kan en je bent er klaar voor te springen. 

Kortom: voor jou, die het duwtje in de rug nodig heeft om te gaan doen wat je hart je ingeeft!

  • Ik ben geen ondernemer, is dat een probleem?
    De Impactdag is gericht op vrouwen die een stap willen zetten in het doen wat ze écht willen doen. In de praktijk zijn dat zowel ondernemers als niet ondernemers! Ook als je geen ondernemer bent, ben je welkom!

FAQ

Referenties

Hieronder lees je wat de mensen die je voorgingen zeggen.

Hey, nog super bedankt voor gisteren, er gebeurt hier vanalles en denk dat ik zowaar mijn richting heb gevonden 😀

Deelneemster Impactdag en journaliste in spé

“Het is een investering in jezelf.

Ik ga er als er een ander persoon uit dan ik erin begin gegaan. Ik ben zekerder  van mezelf. Ik ben meer voor mezelf en mijn waarde gaan staan. Daarnaast heb ik ook geleerd rust te nemen. Doordat er bij haar een veilige omgeving is, kon ik nét dat stapje verder gaan. Stretchen. In combinatie met openheid en humor. En misschien was ik uiteindelijk ook wel gekomen waar ik nu ben, maar dan zou het gewoon veel langer geduurd hebben. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen!”

Lineke - deelneemster Impactprogramma

Mijn baan kostte mij energie en ik merkte dat ik er geen plezier in had. Ik ben iemand die altijd alles uitstelt, dus heb ik ervoor gekozen hulp in te schakelen bij de zoektocht naar datgene waar ik blij van word en energie van krijg. Ik heb door het traject duidelijk wat voor mij belangrijk is in mijn carrière en ik heb ook inzicht gekregen in wat mij ervan weerhoud om stappen te maken. Daarnaast krijg je van Ellen ook handvaten die je helpen de juiste keuzes te maken en je doelen voor ogen te houden. De samenwerking met Ellen heb ik als prettig ervaren. Vooral als je over je eigen grenzen heen moet stappen, zorgt Ellen ervoor dat het vertrouwd aanvoelt.

Anoniem (31) - loopbaantraject

Ellen is een supercoach! Ze doet haar werk met liefde en passie, en dat voel je. Je hebt echt het gevoel dat je het pad samen met haar bewandelt. Het was wat spiritueler dan ik van tevoren had gedacht, maar ik stond ervoor open. Ellen heeft een paar rake dingen gezegd en aangevoeld, die me hebben geholpen en die me hebben bevestigd in iets wat ik eigenlijk ergens wel wist. Ik voelde me erg ongelukkig op de plek waar ik zat. Het is fijn om eens met een ander aan de hand van je persoonlijkheid te kijken naar wat je nou écht wil. Na de sessies ben ik een andere kant op gegaan en die voelt tot nu toe nog erg goed!

Max, Amsterdam (28) - loopbaantraject

Fuck it, ik ga ervoor

Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor de Impactdag op 22 januari 2024!